Home Studiekeuze Loopbaanbegeleiding Over Icares Contact Nieuwsbrief
Nederlands
Over Icares

Over Icares

 

Waar Icarus zijn van veren gemaakte vleugels tevergeefs gebruikte om naar de zon te vliegen, slaat Icares ze uit om de horizon te verruimen en tot nieuwe inzichten te komen. Dat kan door te lezen en te schrijven (de veer als voorloper van onze pen), maar ook door ervaringen op te doen. Aangezien deze persoonlijke ontwikkeling vaak plaatsvindt binnen een studie of een baan, is het voor ieders levensgeluk van belang hierin de goede keuzes te maken. Icares draagt hieraan bij door het onderzoeken en benutten van ieders mogelijkheden.

Met onze studiekeuze- en beroepentests willen wij eenieder helpen om op een passende plaats terecht te komen, in werk of studie, binnen of buiten Nederland. Hoewel de testresultaten op zichzelf waardevol zijn, zijn ze bedoeld ter ondersteuning van professionals in de loopbaanbegeleiding. Icares is namelijk van mening dat vooral de combinatie van testen en persoonlijke begeleiding leidt tot het welbevinden in studie of beroep.

In essentie ondersteunt Icares dus loopbaanprofessionals met tests die hen meer inzicht geven in hun cliënten. Echter staat persoonlijke begeleiding bij Icares zo hoog in het vaandel, dat deze wanneer gewenst ook intern wordt aangeboden. Binnen Icares Advies werken professionals die cliënten op de juiste manier kunnen trainen, begeleiden en adviseren. Bovendien kan advies ook op grotere schaal worden gegeven; Icares Projecten kan worden ingeschakeld voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van arbeid of onderwijs.

icares, ©2019 | disclaimer | privacy statement | sitemap