Home Studiekeuze Loopbaanbegeleiding Over Icares Contact Nieuwsbrief
Nederlands
Over Icares Icares Advies Icares Projecten

Ingrid Aarts

Tot je voelt dat het tijd is om actie te ondernemen. Begeleiding bij dit proces, een spiegel voorgehouden krijgen, instrumenten die je helpen alle vragen en gedachtes te structureren, kan zeer welkom zijn en zorgt ervoor dat je bewust naar een nieuwe stap of andere uitdaging groeit.

Als mens en professional heb ik mensen om mij heen altijd geprobeerd te stimuleren verder te kijken en niet te zeggen ‘dat kan ik niet’ of ‘dat is niets voor mij. U weet het namelijk niet voordat u het onderzocht en/of geprobeerd heeft. Jezelf niet onderschatten ofwel geloven in je eigen mogelijkheden is een waarde die ik zelf nastreef. Als mens draag ik dit uit. Professioneel wil ik dit graag aan anderen mee geven. De meest toegankelijke en positieve manier om anderen hierin te faciliteren is voor mij Loopbaanontwikkeling.

In mijn contact met anderen vind ik het vanzelfsprekend om anderen, en dus ook jou, in hun/je waarde te laten. Jouw identiteit hoort bij jou. Mijn vak is het om jou te mogen faciliteren in het bewust worden van wat belangrijk voor jou is en hoe zich dat kan vertalen in dagelijks werk en leven. Dit is een inspirerend, en vaak ook confronterend proces. Maar als je dit echt wilt, sta je bewust in het leven.

Door mijn opleiding – Post-HBO beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur – intervisie met andere collegae, door me aan te sluiten bij het NOLOC – de branche vereniging voor Loopbaanadviseurs – en het volgen van de laatste ontwikkelingen op loopbaangebied, blijf ik scherp en beschik ik over voldoende instrumenten om mijn vak uit te kunnen oefenen. Ik probeer zoveel mogelijk met jou mee te bewegen, dit heeft in mijn ervaring het meeste resultaat.

Daarnaast heb ik ruime ervaring als HR Manager binnen de zakelijke dienstverlening. Ik heb veel met mensen gewerkt, met zowel werknemers als leidinggevenden. In positieve en veranderende omstandigheden. Ik heb hen gecoacht in het zoeken naar nieuwe uitdagingen, binnen het eigen werk, bedrijf maar ook naar andere werkgevers. Binnen het HR –vak heb ik diverse kennis en vakopleidingen gevolgd, m.n. op het gebied van algemeen management, competentiemanagement en personeelsmanagement.

Maar bovenal ben ik iemand die zich ontwikkeld door het gewoon te doen!
Mijn stijl van coachen laat zich omschrijven als onbevooroordeeld, positief, pragmatisch en realistisch.

Terug                                           Neem contact op...

 

icares, ©2019 | disclaimer | privacy statement | sitemap