Home Studiekeuze Loopbaanbegeleiding Over Icares Contact Nieuwsbrief
Nederlands
Over Icares Icares Advies Icares Projecten

Karin Verbaandert


Het is mijn ervaring en overtuiging dat ieder mens een schat aan kwaliteiten, vaardigheden en talenten in huis heeft om het hoofd te bieden aan alle uitdagingen in dit leven.

Ik wil mensen motiveren en inspireren om zelf in beweging te komen. "Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al had " en kan je alleen nog verliezen. Als je echt dingen wilt veranderen in je leven, zul je het ook anders moeten gaan aanpakken. Ik ben van mening dat ieder mens de regisseur is van zijn eigen (leven)loopbaan en is daar dan ook in de basis zelf verantwoordelijk voor. Dat betekent niet dat je ook van baan moet veranderen, maar soms zijn er veranderingen nodig om je werk prettiger of uitdagender te maken. Mensen beschikken zelf over de vermogens problemen of dilemma's het hoofd te bieden, daarin wil ik graag begeleiden.

Als je persoonlijkheid, je talenten en drijfveren in je werk tot hun recht komen, kan dat een grote bijdrage leveren aan je levensgeluk. De juiste keuze van studie, functie of beroepsveld helpt hier enorm bij.

Mijn werkwijze tijdens het coachingstraject is onderzoekend, praktisch, doelgericht en persoonlijk. Ik stel mij hierbij als coach niet sturend maar vragend op.

Achtergrond:
Gehuwd, moeder van 3 kinderen. Ik ben na de HAVO, de HBO-Verpleegkunde in Eindhoven gaan volgen. En heb in verschillende velden van de gezondheidszorg gewerkt, maar het langst op een interne afdeling van een algemeen ziekenhuis. Lange tijd ben ik fulltime moeder geweest, aangevuld met vrijwilligerswerk als gastvrouw/voorlichtster bij een inloopochtend en was ik gastmoeder. Toen ik weer buitenshuis wilde gaan werken ben ik vervolgens suppoost en bespreekbureau medewerker geworden en later medewerker planning en organisatie en hoofd publieksdienst, allen bij een theater. De opleiding loopbaancoaching en ontwikkeling heeft geleid tot mijn huidige functie als manager Advies bij Icares. Veel verschillende werkterreinen en functies, omdat ik nooit bang ben geweest te veranderen.

Terug                                           Neem contact op...

 

icares, ©2019 | disclaimer | privacy statement | sitemap