Home Studiekeuze Loopbaanbegeleiding Over Icares Contact Nieuwsbrief
Nederlands
Het bedrijf Icares

Het bedrijf Icares


Visie

Ons logo geeft onze visie weer. De veer staat voor het uitslaan van de vleugels: de horizon verruimen en tot nieuwe inzichten komen. Ieder mens heeft mogelijkheden zich verder te ontwikkelen in studie en werk. Dat kan door het lezen en schrijven (de veer als voorloper van onze pen), maar ook door ervaringen op te doen. Icares wil bijdragen aan het onderzoeken en benutten van mogelijkheden. Voor je levensgeluk is het belangrijk om een studie te volgen of werk te hebben dat echt bij je past.

Missie

Door onze studiekeuze- en beroepentests willen wij ieder mens helpen om op een goed passende plaats te komen, in werk of studie, binnen het eigen land of in het buitenland. Door het ondersteunen van professionals in de loopbaanbegeleiding en door persoonlijke begeleiding wil Icares bijdragen aan het welbevinden in studie of beroep. Steeds blijven we zoeken naar vernieuwende, en betere manieren om onze dienstverlening en organisatie te optimaliseren en onze ervaringen te delen. Directeur Hans Smetsers is gevraagd als ambassadeur sociale innovatie voor de Provincie Noord-Brabant een rol te vervullen. 

Persoonlijke begeleiding

Bij Icares staan de mensen centraal. Daarom bieden we niet alleen digitale, maar ook persoonlijke begeleiding aan. Binnen Icares Advies werken professionals die cliënten op de juiste manier kunnen trainen, begeleiden en adviseren. Daarmee beschikt Icares over de unieke combinatie van testontwikkeling en persoonlijk advies.

icares, ©2019 | disclaimer | privacy statement | sitemap